01.09.2015

Informacja na temat przyjęć lekarza pediatry M. Bartosiewicz

Fundacja Rozwoju Gminy Kleszczów informuje, że lekarz pediatra Marzanna Bartosiewicz będzie przyjmować pacjentów w miesiącu wrześniu w następujące soboty: 5 i 12 września od godziny 9.00 do godziny 12.00 oraz wtorki: 8, 15, 22 i 29 września od godziny 8.00 do godziny 10.00 w pokoju nr 103 w ośrodku zdrowia w Kleszczowie.

11.07.2015

Oferta stażu

Informujemy wszystkie osoby zainteresowane, że Fundacja Rozwoju Gminy Kleszczów otrzymała oferty pracy dla osób bezrobotnych z naszej gminy zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Bełchatowie, którym przysługuje prawo odbycia stażu. Wiek osób do 30 roku życia. Po okresie stażu firma zatrudni te osoby na kolejne 3 miesiące. Pożądane jest posiadanie uprawnień na wózki widłowe. Bliższe informacje w biurze Fundacji pod numerem telefonu 44 731 31 33.

11.07.2015

Nowa ginekolog już przyjmuje!

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom mieszkanek Gminy Kleszczów Fundacja Rozwoju Gminy Kleszczów podjęła współpracę z doktor Małgorzatą Kraszewską, która realizować będzie usługi z zakresu ginekologii i położnictwa w każdą środę i czwartek miesiąca. Zapisy do doktor ginekolog przyjmować będzie Pani Aneta Misiak w Urzędzie Gminy. Od 1 lipca 2015r. Fundacja Rozwoju Gminy Kleszczów, w ramach współpracy z Urzędem Gminy przejęła realizację świadczeń medycznych lekarzy pediatrów z Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, które dla pacjentów pozostają bez zmian.

08.07.2015

GOK poszukuje pracowników!

Gminny Ośrodek Kultury w Kleszczowie zatrudni osoby do pracy na stanowiska: INSTRUKTOR DS. ORGANIZACJI IMPREZ I POZYSKIWANIA FUNDUSZY – na podstawie umowy o pracę w wymiarze czasu pracy 1 etatu INSTRUKTOR DS. KULTURY – na podstawie umowy o pracę w wymiarze czasu pracy 1 etatu Szczegółowe informacje dotyczące: wymagań stawianych kandydatom zakresu wykonywanych zadań wymaganych dokumentów zostały umieszczone na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Gminnego Ośrodka Kultury w Kleszczowie oraz na tablicy informacyjnej w siedzibie GOK w Kleszczowie, tel. 44 731-32-30. Oferty należy składać w siedzibie GOK – ul. Główna 74, 97-410 Kleszczów w terminie do 24 lipca 2015 roku.